Grand Hotel

Det anrika Grand Hotel i Stockholm står stiligt med ett mycket centralt läge och har så gjort ända sedan år 1874 när de första hotellgästerna togs emot. Härifrån har du vacker utsikt mot Stockholms Slott, Gamla Stan och förstås vattnet. Många är de människor som passerat genom dess dörrar; allt från livsnjutare till filmstjärnor och kändisar från musikvärlden. Ja, det är verkligen en storslagen plats som ger besökaren mersmak.

Femstjärnig lyx

Den tjusiga utsidan matchas onekligen av den lika stiliga insidan. Faktum är att detta är ett av få 5-stjärniga hotell i Sverige och i stort sett omatchat vad gäller de tjänster som hotellet erbjuder, här får du leta utomlands om du ska hitta något liknande. Hotellets roomservice är ett utmärkt exempel på detta; några av landets bästa restauranger står beredda att ta din beställning dygnet runt.

Komfort i världsklass

Rummen erbjuder en utsökt komfort. Här hittar du inte bara himmelskt sköna sängar, du finner dessutom ett stort lugn som effektivt låter dig koppla av efter en hektisk dag. Det finns ett flertal olika rumskategorier där du kan välja mellan allt från enkelrum till olika vackra sviter. Unna dig en natt i Flaggsviten, Bernadottesviten eller varför inte Prinsessan Lilians svit? Oavsett vilken svit du väljer kommer du känna dig som en kunglighet.

Förutom högklassiga restauranger erbjuder Grand Hotel sina gäster en rad tjänster, bland annat hotellbilar, fitnesscenter och barnvaktsservice. Gästens trygghet är i fokus, där hotellet erbjuder ett tryggt boende som bidrar till avkopplingen. Efter en skön natt vaknar du utvilad till en god frukost som du antingen intar i form av buffé (serveras på Verandan) eller som à la carte (i Cadierbaren). Grand Hotel måste besökas åtminstone en gång i livet!