Loggers Lodge

Logger’s Lodge är ett hotell som endast rymmer två personer i en timmerstuga i Lappland. Du är omringad av ren luft på detta ekologiska lyxhotell som ligger fem kilometer från närmsta granne. Det är endast värden som finns i närheten, rättare sagt 150 meter bort. Skulle du behöva något kan du kontakta dem via en iPad som finns i stugan. Det är verkligen en speciell upplevelse att besöka Logger’s Lodge.

Privat kock

Loggers LodgeNär du bor på Logger’s Lodge har du en privat kock som lagar ekologiska gourmetmåltider till dig och som du serveras i timmerstugan. Maten är inhemsk norrländsk mat som kommer från närområdet. Du kan till exempel serveras måltider innehållandes röding, renkött, handplockade bär och vilda svampar som kocken Jörgen har komponerat ihop till fantastiska måltider. Givetvis har de viner och andra drycker som passar till maten.

Saker att göra på hotellet

Det finns en hel del saker du kan hitta på när du bor på Logger’s Lodge. De har ett spa med bastu, massör, dusch, relaxavdelning och en jacuzzi på ett öppet fält där du kan titta på stjärnhimlen och bara njuta. Det finns även en hel del aktiviteter som du kan boka in. På både sommar och vinter kan du till exempel besöka samerna och se hur de lever med sina renar.

I stugan finns bland annat en inglasad öppen spis som är i mitten av stugan. Det finns också wi-fi och högtalarsystem med Spotify så att du kan njuta av din favoritmusik när du ligger i den stora sängen. Stugan är också utrustad med en kaffemaskin och en mini-bar. På Logger’s Lodge får du verkligen njutning på högsta nivå från första stund i det vackra norrländska landskapet.