Nobis Hotel

Är du en medveten och nöjessökande affärsresenär är Nobis Hotel något för just dig. På detta hotell är du omfamnad av lyx där du kan känna en klassisk men avspänd tillvaro och upplevelse mitt i hjärtat av vår huvudstad. Hotellet i Stockholm öppnade upp sina portar den 26 oktober 2009 och de vet hur de ska ta hand om sina gäster på bästa sätt.

God mat för alla smaklökar

Nobis HotelMat är halva nöjet och på hotellet bjuds det på mat som är gjord på de bästa råvarorna. De inspireras av mat från hela Europa och de erbjuder maträtter som passar samtliga gäster, barn som vuxna. Förrätter, huvudrätter och desserter finns att förtära, liksom en god drink eller en varm kopp kaffe med tilltugg. De har en vinlista som passar alla plånböcker och även flera ölsorter och cider.

En av de få som har concierge

I filmer där finare hotell skådas ser du ofta en portvakt eller en anställd som är mer som en chef. Det finns även på Nobis Hotel. Denna person kallas för concierge och ordet kommer ursprungligen från Frankrike. Detta är en person som ska hjälpa hotellgästerna med det de behöver hjälp med. Besvara gästernas frågor, hjälpa till med deras bokningar till olika föreställningar eller bordsbokningar till middagen är några av uppgifterna.

Det är inte många hotell som har concierservice men Nobis Hotel har det. De erbjuder verkligen sina gäster en vistelse utöver det vanliga. De hjälper bland annat till med att föreslå bra aktiviteter som gästerna inte bör missa under sin tid i staden. Behöver en gäst hjälp med inköp står de mer än gärna till tjänst. Inget är omöjligt utan med Nobis Hotels concierge är verkligen allt möjligt.