Sandhamn Seglarhotell

Vill du uppleva en fantastisk skärgårdsidyll är Sandhamn en av de bästa platserna du kan besöka. Här finns fiskebodar, gamla sommarhus, hundratals minnen och intressant historia. Den härliga upplevelsen börjar redan med resan till Sandhamn. Denna resa börjar nämligen med en 1-2 timmars båtresa som får dig i helt rätt stämning inför din vistelse på Sandhamn. När du väl är framme måste du besöka det kända Seglarhotellet.

Om Seglarhotellet

Sandhamn Seglarhotell är en av de största anledningarna till att så många besöker Sandhamn. Det är ett riktigt skärgårdshotell som bjuder på allt från övernattning och restauranger till spännande underhållning. Hotellet har något för alla, vare sig du vill åka på en spaweekend, ska anordna en möhippa/svensexa eller bara åka på en utflyktsresa med familjen. Det allra bästa med hotellet är dock dess omgivning – hotellet erbjuder gästerna ett hem mitt i naturen.

Mer än ett hotell

Sandhamn Seglarhotell har mycket intressant att erbjuda. Det är i grund och botten ett hotell men det finns mycket du kan besöka och uppleva. Hotellet har en fantastisk restaurang du inte får missa, det finns ett spa, du kan prova på yoga och hotellet är även ett bra ställe att hålla konferenser på. Den stora variationen gör Sandhamn Seglarhotell till en vinnare i många olika sammanhang.

Aktiviteterna du kan välja mellan är allt från segling till ”Morden i Sandhamn”. Du har kanske hört talas om böckerna? Här får du en karta och kan besöka de olika platserna där morden från böckerna skedde. Sandhamn är en destination du kan besöka året om och även om du har besökt hotellet tidigare kommer du alltid hitta något nytt att se och uppleva. Läs mer om Sandhamn Seglarhotell på deras hemsida!